new energy check logo
New Energy Systems

Elektrische bedrijfsauto geleverd

Schimmert – Autobedrijf Kerres is gestart met de levering van de elektrisch aangedreven modellen uit het Renault Z.E.-gamma (Zero Emission). Als eerste onderneming in Limburg heeft New Energy Systems uit Schimmert de nieuwe Renault Fluence Z.E. in ontvangst genomen.

Duurzaam ondernemen als core business!

New Energy Systems heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Het is letterlijk hun corebusiness. Het vooruitstrevende bedrijf uit Schimmert zorgt voor duurzame energie voor zowel thuis als bij bedrijven. Nico Eurelings, directeur, legt uit. “De directe omgeving waarin wij leven, biedt ons een onuitputtelijke bron van energie. Door het aanwenden van o.a. zonnepanelen wordt elektriciteit op duurzame wijze opgewekt en met warmtepomptechnieken verwarmen en koelen wij woningen en bedrijfspanden.”

“De keuze voor de Renault Fluence Z.E. is naast duurzaam ook zakelijk een goede investering”, gaat Eurelings verder. “Het is de eerste elektrische zakenauto en dat is heel iets anders dan de kleinere elektrische auto´s die er op de markt te krijgen zijn. Ik ben daarom heel enthousiast over de aanschaf van de Renault Fluence Z.E.”.

« Ga terug