new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems wint tender LTO Nederland

New Energy Systems gaat 450 leden van LTO Nederland (LLTB, ZLTO en LTO-Noord) voorzien van zonnepanelen. 16 oktober is de raamovereenkomst daartoe ondertekend door LTO Commerce (als onderdeel van LTO Bedrijven) en New Energy Systems. 

In deze 2e tender voor de gezamenlijke inkoop van zonnepanelen door de drie Land en Tuinbouw Organisaties van Nederland, hebben ruim 450 leden van LTO Nederland zich aangemeld. Het totale (potentiële) vermogen van de raamovereenkomst bedraagt ca. 16MWp. Elke deelnemer heeft daarbij de keuze om definitief mee te doen in de aanschaf, of andere keuzes te maken.

Aan de tender werd door 10 Solateurs deelgenomen, en uiteindelijk kwam New Energy Systems als beste uit de bus. Tijdens de uitgebreide beoordeling van de offertes werd niet alleen gekeken naar de laagste prijs, maar werd ook gekeken naar de kwaliteit en garanties van de aangeboden materialen, de financiële stabiliteit van de leverancier en fabrikanten, referentieprojecten, het nakomen van afspraken en nog tal van andere elementen.

New Energy Systems mag zich met het winnen van deze tender voor de periode tot 1 augustus 2013 vol trots dé leverancier/partner voor PV-systemen van LTO Nederland noemen! Werk aan de winkel!

« Ga terug