new energy check logo
New Energy Systems

Repair-kit ScheutenSolar zonnepanelen gekwalificeerd

De Repair-kit voor ScheutenSolar modules van New Energy Systems Services is officieel gekwalificeerd en vrijgegeven door de NVWA.

De afgelopen maanden is de reparatiemethode van New Energy Systems Services getest bij keuringsinstituut KIWA. Inmiddels zijn alle testen, waaronder een 'Thermal Shock Test' (1000 cycli van -25gr Celsius tot 90gr Celsius) en een 'Bypass Diode Thermal Test' (11,25A bij 80 gr Celsius) met succes afgesloten. Ook de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) heeft de reparatiemethode van New Energy Systems Services inmiddels vrijgegeven voor feitelijke reparaties. 

Daarmee is de repair-kit officieel gekwalificeerd voor reparaties van de defecte Scheuten panelen. New Enery Systems Services neemt op dit moment de repair-kits in productie en zal aansluitend de reparaties starten bij haar eigen gedupeerde klanten.

Professionele Solar Installateurs uit binnen en buitenland die geinteresseerd zijn in de repair-kits, kunnen deze voor 25 Euro excl. BTW bestellen via de website www.junctionboxrepair.com 

« Ga terug