new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems, specialist in zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen

De expert in zonnepanelen uit de regio Parkstad Limburg

Onze passie is duurzame zonne-energie. Energie die oneindig, milieuvriendelijk, kosteloos beschikbaar en bovendien voor iedereen bereikbaar is. Energie om ons leven aangenaam en comfortabel te maken.

New Energy Systems, gevestigd in Schimmert (Limburg), is dé expert op het gebied van zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Tevens zijn we de grootste aanbieder van zonnepanelen in Limburg. 

 

Zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen

Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen in heel Limburg. In de rest van Nederland en België plaatsen we alleen zonnepaneelsystemen, in verband met de hoge kwaliteits- en service-eisen die wij nastreven vanuit onze service- en hoofdvestiging in Schimmert. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul vrijblijvend de New Energy Check in.
 

Zonnekeur-installateur

New Energy Systems is officieel Zonnekeur-installateur. Zonnekeur is het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. Het keurmerk geeft u de garantie dat u kiest voor een deskundige en betrouwbare leverancier die volgens de Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) veilige en goede producten aanbiedt op het gebied van zonne-energie.  Het certificaat Zonnekeur-installateur wordt afgegeven door Stichting DEPK en ondersteund door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de brancheverenigingen Holland Solar en UNETO-VNI. New Energy Systems was een van de eerste solarteurs in Nederland die dit keurmerk behaalde.
 

Algemene leveringsvoorwaarden

Download hier onze algemene leveringsvoorwaarden voor particuliere klanten.