new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems, met de hoofdvestiging in Schimmert (Limburg, regio Parkstad), heeft zich gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. Een actueel overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u hier.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrarisch ondernemers, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse organisaties gebruik van de expertise van New Energy Systems (een actueel overzicht van alle partners vindt u hier). Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Uneto-VNI, hebben we een SEI-erkenning (KvINL), zijn we Elite Partner van SunPower, zijn we VCA**-gecertificeerd en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur voor zowel zonnestroom als zonnewarmte. 
 

Op de website van Zelf Energie Produceren kunt u beoordelingen lezen en schrijven over New Energy Systems. Hoe hebben onze klanten ons beoordeeld?  
 

Team New Energy Systems

Bij New Energy Systems werken 45 medewerkers. Graag stellen wij hen aan u voor:
 

Adviseurs New Energy Systems

Wij vinden persoonlijk contact en aandacht belangrijk. Onze adviseurs, allen met een technische achtergrond en jarenlange ervaring, komen daarom altijd vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoeften op locatie te bespreken en te bekijken wat allemaal mogelijk is.
 
 
 
 

Engineers New Energy Systems

De engineers vormen de schakel tussen de adviseurs en de monteurs. Uw installatie wordt door hen zorgvuldig ontworpen, doorgerekend en voorbereid voor montage. Ze bekijken wat de beste opstelling is, waarmee u het beste rendement haalt uit uw investering.

 
 
 

Monteurs New Energy Systems

New Energy Systems beschikt over eigen montageploegen, die elke dag met hun eigen mobiele werkplaats op pad zijn. De monteurs zijn volledig uitgerust met de wettelijk vereiste veiligheidsmaterialen, zoals diverse soorten dakrandbeveiligingen, valgordels en steigers.

 
 
 
 

Backoffice New Energy Systems

Het team wordt ondersteund door vier dames. Zij zijn niet alleen de administratieve krachten en verzorgen de marketing en communicatie, zij informeren ook actief naar uw ervaringen met New Energy Systems. Was alles naar wens of zijn er verbeterpunten, zij horen het graag van u.

 
 
 

Directie New Energy Systems

Peter Debije en Nico Eurelings vormen de directie. Vanuit hun technische achtergrond, startten zij in 2008 New Energy Systems in Schimmert. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de grootste aanbieder van zonnepanelen in Limburg en is tevens Zonnekeur gecertificeerd.