new energy check logo
New Energy Systems

Een Zonnekeur-installateur word je niet zomaar. Daarvoor moet je voldoen aan een groot aantal strenge criteria. Deze worden beoordeeld op drie elementen: vaardigheid, bedrijfsvoering en producten.

Voldoende vaardig

De onafhankelijke Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) heeft New Energy Systems erkend als Zonnekeur-installateur. Door deze erkenning laten we zien dat we op alle gebieden voldoende capabel zijn: van de theoretische kennis over de werking en het rendement van zonne-energie tot en met de montage op het dak en aansluiting op uw huisinstallatie.

Bedrijfsvoering

New Energy Systems moet zich als Zonnekeur-installateur aan alle geldende normen en voorschriften houden. Hieronder horen ook de normen voor veiligheid van het opgeleverde PV-systeem. We zijn als Zonnekeur-installateur verplicht om een administratie bij te houden van elke installatie, zodat we eventuele problemen later goed weten te traceren. Daarnaast is er ook een klachtensysteem operationeel binnen New Energy Systems.

Kwaliteit producten

Het is onmiskenbaar dat je als Zonnekeur-installateur betrouwbare producten van hoge kwaliteit dient te leveren. De kwaliteit van onze producten is door uniforme productspecificaties vergelijkbaar en toetsbaar. New Energy Systems geeft als Zonnekeur-installateur garantie op de door haar geleverde installaties.

Handhaving

Een goede handhaving op alle criteria is enorm belangrijk voor de betrouwbaarheid van een Zonnekeur-installateur. Daarom toetst SEI regelmatig of New Energy Systems wel voldoet aan de beoordelingsrichtlijn. Zo wordt om de twee jaar een administratieve check gedaan en worden de installaties gecontroleerd.