new energy check logo
New Energy Systems

Steeds meer mensen realiseren zich dat de zon een belangrijke bijdrage kan leveren aan schone en betaalbare energie in de toekomst. De installatie en montage van zonnepanelen of een zonneboiler is het populairst.

Aangezien het echter om relatief nieuwe technologieën gaat, is het voor een klant vaak lastig om in te schatten of een installateur deskundig genoeg is. Zo is het bijvoorbeeld moeilijk uit te leggen welk rendement een zonnepaneel of -boiler kan halen. Om dat inzichtelijk en begrijpelijk te maken, is er het keurmerk Zonnekeur. Producten en bedrijven die Zonnekeur voeren, daar kunt u op vertrouwen. New Energy Systems is een van deze Zonnekeur-installateurs.

Zonnekeur-installateur levert kwaliteit

Als u wilt investeren in een zon-PV systeem is het belangrijk dat u er vanuit kunt gaan dat u met uw systeem het maximale rendement behaald. Als u kiest voor zonnepanelen van een Zonnekeur-installateur bent u verzekerd van een goed rendement. Verder heeft onderzoek aangetoond dat er vakmanschap komt kijken bij een juiste installatie en montage.

Bedrijven die het certificaat Zonnekeur-installateur hebben behaald, zoals New Energy Systems, zijn aantoonbaar deskundig, leveren betrouwbare producten die aan alle normen voldoen en geven u advies op maat. Zonnekeur-installateurs staan daarnaast onder toezicht en worden regelmatig gecontroleerd of ze nog voldoen aan de kwaliteitseisen die Zonnekeur aan ze stelt.

Zonnekeur-installateur geeft zekerheid

Wanneer u kiest voor zonne-energie betekent dit investeren in de toekomst. U mag er vanuit gaan dat de PV-systemen lang meegaan. Kies daarom voor de zekerheid die New Energy Systems u geeft als Zonnekeur-installateur. Een keuze voor New Energy Systems betekent een betrouwbare keuze!

Zonnekeur-installateur denkt aan veiligheid

Het is bekend dat zonnepanelen veel energie leveren. Daarnaast produceert een zon-PV systeem elektrische stroom die conform de geldende voorschriften veilig aangelegd dient te worden. Ook is het een duurzaam systeem dat minimaal 25 jaar op uw dak kan liggen. Daar dient rekening mee te worden gehouden. Daarom is veiligheid in gebruik en bij de montage belangrijk.

Producten die Zonnekeur-installateur New Energy Systems levert voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Onze monteurs voeren de werkzaamheden precies uit volgens de regels van het veilig werken op hoogte. Wij, als Zonnekeur-installateur, kennen de gevaren bij het werken op hoogte en weten hoe we deze werkzaamheden veilig dienen uit te voeren.