190 klanten geven ons een: 9.6

BLACK FRIDAY 2020


Profiteer deze week van een unieke Black Friday-deal: een Elga hybride warmtepomp (5 kWth) met een oplopende korting van 10, 15, 20 tot zelfs 25%!
 

Black Friday 2020 bij New Energy Systems - Elga hybride warmtepomp


Hoe werkt deze actie?

New Energy Systems heeft een select aantal Elga hybride warmtepompen met een vermogen van 5 kWth beschikbaar gesteld voor deze unieke Black Friday-actie! Deze week loopt de korting iedere dag op, maar alleen voor zolang de voorraad strekt!

Hoeveel procent korting krijg ik?

 • Op dinsdag 24 november 2020 krijg je 10% korting
 • Op woensdag 25 november 2020 krijg je 15% korting
 • Op donderdag 26 november 2020 krijg je 20% korting
 • Op vrijdag 27 november krijg je maar liefst 25% korting


Het kortingspercentage geldt op de Elga hybride warmtepomp 5 kWth basisset t.w.v. €4.350,-. Je kunt dus tot en met vrijdag in aanmerking komen voor een korting oplopend tot maar liefst € 1.087,50! Daar bovenop geeft de overheid een subsidie van € 1.700,- op dit type hybride warmtepomp.

Voorwaarde is dat er nog warmtepompen beschikbaar zijn; het betreft een uitlopend model en hiervoor geldt op=op. Er wordt van tevoren niet bekendgemaakt hoeveel warmtepompen er beschikbaar zijn. We hanteren het ‘wie het eerste komt, wie het eerste maalt’-principe; misschien zijn ze op woensdag al allemaal uitverkocht, misschien heb je op vrijdag geluk met maar liefst 25% korting! Opdrachten worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld, dus let ook op het tijdstip van de dag waarop je opdracht verstrekt.
 

Voorbeeld:

Je vraagt een offerte aan en je geeft op dinsdag 24 november 2020 opdracht, dan krijg je 10% korting op de prijs van de basisset (t.w.v. €4.350,-, goed voor €435,- korting). Wil je liever 25% korting, dan kun je het geven van de opdracht uitstellen tot vrijdag 27 november 2020. Als er dan nog actiemodellen beschikbaar zijn, krijg je maar liefst 25% korting op de basissetprijs. Het is echter ook mogelijk dat alle beschikbare warmtepompen al op woensdag uitverkocht zijn en dat je op vrijdag achter het net vist. Dan kom je op een reservelijst en krijg je indien er nog apparaten beschikbaar komen de korting die als laatste is geactiveerd (in dit voorbeeld de woensdag, dus 15%). Bepaal deze week dus zelf welke korting je wilt krijgen!

 

Hoe weet ik op welke dag ik akkoord moet geven op de offerte?
Dit is juist de vraag bij deze Black Friday-aanbieding. Van tevoren maken wij niet bekend hoeveel warmtepompen er nog beschikbaar zijn en wanneer je dus het beste opdracht kunt geven. De keuze is dus aan jou!

Geef je akkoord, maar zijn in de tussentijd alle beschikbare warmtepompen verkocht? Dan kom je op volgorde op een reservelijst. Blijkt om technische redenen de montage bij een andere klant niet door te kunnen gaan, dan schuiven we de beschikbare warmtepompen op volgorde door naar de reservelijst. Diegene die als laatste een Elga hybride warmtepomp uit deze actie koopt, bepaalt het kortingspercentage voor de reservelijst

Uitzondering
De korting geldt niet op kleine meerprijzen die mogelijk nodig zijn om het systeem te kunnen monteren (denk aan het plaatsen van een extra stopcontact, muurbeugels als de buitenunit moet worden opgehangen aan een muur of extra leidingwerk indien de lengte de inbegrepen afstand overschrijdt). Onze adviseur kan deze meerprijzen offreren tijdens de schouw.

Indien er meerprijzen van toepassing zijn, heeft u als klant de mogelijkheid de opdracht te annuleren. Zijn er geen meerprijzen van toepassing, maar geeft onze adviseur een negatief advies om de warmtepomp te plaatsen, dan behoudt New Energy Systems zich het recht voor om de opdracht te annuleren. Indien er geen meerprijzen van toepassing zijn en er geen restricties zijn om de montage uit te voeren, is de opdracht onherroepelijk.

Aanmelden
Meld u onderaan deze webpagina aan voor deze actie. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, ontvangt u zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte op afstand waarop u akkoord kunt geven om in aanmerking te komen voor de korting. Er is een beperkt aantal warmtepompen beschikbaar voor deze actie, waarbij het principe van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt' geldt. Alleen een digitaal geaccordeerde offerte komt in aanmerking voor de korting (mits er actie-exemplaren beschikbaar zijn); alleen een intentie tot opdracht is niet voldoende.

Na het accorderen van de offerte wordt een technische schouw ingepland en wordt met u de montage doorgesproken. Na het uitvoeren van de technische schouw en het ontvangen van een getekende opdracht, gaan wij uw systeem zorgvuldig engineeren en voorbereiden. Samen kiezen we een geschikte montagedatum. Wij monteren en installeren de warmtepomp volledig. U geniet meteen van de besparing en het comfort.

 

Actievoorwaarden Black Friday 2020

 1. De looptijd van deze actie is 24 november 2020 tot en met 27 november 2020, of zodra het aantal beschikbare Black Friday-apparaten uitverkocht is (op = op).
 2. Heeft u al een lopende offerte voor de Elga hybride warmtepomp 5 kWth, dan kunt u uiteraard ook meedoen aan deze actie. Accordeer uw offerte digitaal of neem contact op met uw adviseur.
 3. Er is een beperkt aantal hybride warmtepompen beschikbaar voor deze actie. Voor de actie geldt op = op (op basis van geaccordeerde offerte); wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
 4. U kunt zich aanmelden voor deze actie door het actieformulier op de website van New Energy Systems in te vullen of telefonisch een offerte aan te vragen. U krijgt dan per ommegaande een digitale offerte toegestuurd. Door deze te accorderen, geeft u opdracht en komt u in aanmerking voor het kortingspercentage dat gekoppeld is aan de datum in ons systeem.
 5. Op dinsdag 24 november 2020 krijgt u 10 procent korting, op woensdag 25 november 2020 krijgt u 15 procent korting, op donderdag 26 november 2020 krijgt u 20 procent korting en op vrijdag 27 november krijgt u 25 procent korting.
 6. Een offerte is 30 dagen geldig, maar de kortingspercentages zijn alleen op voorgenoemde datums beschikbaar. Vanaf zaterdag 28 november 2020 geldt weer de reguliere prijs.
 7. Het type warmtepomp dat tot deze actie behoort, is de Techneco Elga hybride warmtepomp met een verwaringsvermogen van 5 kWth.
 8. De korting geldt niet op andere types warmtepompen en is niet inwisselbaar voor geld.
 9. Alle bedragen zijn inclusief btw.
 10. De basissetprijs voor de Elga hybride warmtepomp is €4.350,- incl. btw.
 11. Mogelijk zijn er meerprijzen van toepassing, indien er additionele diensten en/of producten dienen te worden afgenomen om de montage uit te kunnen voeren. Dit wordt door onze adviseur opgenomen in de opdracht na de technische schouw.
 12. Er geldt geen korting op meerprijzen.
 13. Op 23 november 2020 gelden de volgende subsidiebedragen:
  - Techneco Elga hybride warmtepomp: €1.700,-

  De hoogte van de subsidie wordt door de overheid bepaald en kan op elk moment wijzigen. New Energy Systems is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in subsidiebedragen die door de overheid worden bepaald.
 14. De leveringsomvang voor deze prijs is:
  • 1 stuks Techneco Elga hybride lucht/water warmtepomp met een verwarmingsvermogen van 5 kWth (binnenunit)
  • 1 stuks Toshiba inverter (buitenunit)
  • 1 stuks Honeywell Chronotherm-kamerthermostaat
  • benodigd aansluitmateriaal en besturingsunit
  • montage, installatie, hydraulische en elektrische aansluiting
 15. New Energy Systems behoudt zich het recht voor om de actie zonder opgave van reden te beëindigen.
 16. New Energy Systems behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Druk- en spelfouten voorbehouden.

Aanmelden Black Friday 2020

Door u aan te melden via dit formulier, gaat u akkoord met de actievoorwaarden en ons privacy statement.
Door op verstuur te klikken, verstuurt u uw aanvraag naar New Energy Systems. U ontvangt zo spoedig mogelijk de offerte per e-mail. Het moment (datum en tijdstip) dat u op deze offerte akkoord geeft, bepaalt het kortingspercentage en de volgorde van binnenkomst.

Ik ga akkoord met het Privacy Statement.*

Onze keurmerken


VCAZonnekeurHolland SolarTechniek NederlandInstallQSEI Erkend InstallateurSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van Remeha