ACTIE


WEGENS SUCCES VERLENGD!

 
Profiteer t/m 31 maart 2020 van een aantrekkelijke korting op een Elga hybride warmtepomp (5 kWth)! Nu voor € 3.890,- incl. btw in plaats van € 4.350,- incl. btw! Profiteer daar bovenop ook nog eens van € 1.700,- subsidie. 

 

Hoe werkt deze actie?

Meld u onderaan deze webpagina aan voor deze actie. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen met een adviseur. Hij komt bij u langs voor een advies en het uitvoeren van een technische schouw om samen met u te bepalen hoe de warmtepomp kan worden geplaatst. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Er is een beperkt aantal warmtepompen beschikbaar voor deze actie, waarbij het principe van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt' geldt. Alleen een getekende overeenkomst komt in aanmerking voor de aanbieding (mits er actie-exemplaren beschikbaar zijn); alleen een intentie tot opdracht is niet voldoende. Na het ontvangen van een getekende overeenkomst, gaan wij uw systeem zorgvuldig engineeren en voorbereiden. Samen kiezen we een geschikte montagedatum. Wij monteren en installeren de warmtepomp volledig. U geniet meteen van de besparing en het comfort.


 

 

 

 

 

 

Actievoorwaarden Techneco Elga hybride warmtepomp

 

1. De looptijd van deze actie is 1 februari 2020 t/m 31 maart 2020.

2. Er is een beperkt aantal warmtepompen beschikbaar voor deze actie. Voor de actie geldt op = op (op basis van getekende overeenkomsten); wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

3. Inschrijftermijn: voordat de actie is beëindigd, dienen geïnteresseerden zich te hebben aangemeld via het actieformulier op de website van New Energy Systems of telefonisch een afspraak te hebben ingepland met een van onze adviseurs.

4. De afspraak voor het adviesgesprek dient uiterlijk 30 april 2020 plaats te vinden.

5. Een offerte is 30 dagen geldig, op voorwaarde dat er nog actie-exemplaren beschikbaar zijn; daarna vervalt de korting.

6. Het type warmtepomp dat tot deze actie behoort, is de Techneco Elga hybride warmtepomp met een vermogen van 5 kWth.

7. De korting geldt niet op andere types warmtepompen en is niet inwisselbaar voor geld.

8. Alle bedragen zijn inclusief btw.

9. De reguliere prijs is € 4.350,- incl. btw. De actieprijs binnen deze actie is € 3.890,- incl. btw. De korting à € 460,- incl. btw is dus reeds op de reguliere prijs in mindering gebracht.

10. Op 31 januari 2020 bedraagt het subsidiebedrag op de Techneco Elga hybride warmtepomp € 1.700,-. De hoogte van de subsidie wordt door de overheid bepaald en kan op elk moment wijzigen. 

11. De leveringsomvang voor deze actieprijs is:

  • 1 stuks Techneco Elga hybride lucht/water warmtepomp met een verwarmingsvermogen van 5 kWth (binnenunit)
  • 1 stuks Toshiba inverter (buitenunit)
  • 1 stuks Honeywell Chronotherm Touch-thermostaat
  • benodigd aansluitmateriaal en besturingsunit
  • montage, installatie, hydraulische en elektrische aansluiting

12. Mogelijk zijn er meerprijzen van toepassing, indien er additionele diensten en/of producten dienen te worden afgenomen om de montage uit te kunnen voeren. Dit wordt door onze adviseur opgenomen in de definitieve offerte.

13. Er geldt geen korting op de meerprijzen.

14. New Energy Systems behoudt zich het recht voor om de actie zonder opgave van redenen te beëindigen.

 

Aanmelden Elga-actie 2020

Door u aan te melden via dit formulier, gaat u akkoord met de actievoorwaarden en ons privacy statement.Door op verstuur te klikken, verstuurt u uw aanvraag naar New Energy Systems. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ga akkoord met het Privacy Statement.*

Onze keurmerken


VCAZonnekeurTechniek NederlandInstallQSEI Erkend InstallateurSunPowerErkend Elga-dealerHolland Solar