new energy check logo
New Energy Systems

15 mei a.s. OPEN DAG New Energy Systems

New Energy Systems is dit jaar, ter gelegenheid van de ingebruikname van ons nieuwe bedrijfspand aan de Steeg 3 in Schimmert, GOUD-Sponsor van de Solar Days. Daarom houden wij op zondag 15 mei aanstaande van 13.00 uur tot 17.00 uur een OPEN DAG, waarbij u volop in de gelegenheid wordt gesteld, kennis te maken met de fascinerende wereld van duurzame energie.

Er is die dag voor eenieder wat te beleven. Kinderen kunnen op speelse wijze kennis maken met zonne-energie, de wat oudere jeugd kan een ritje maken op een elektrische scooter en voor volwassenen worden de mogelijkheden van elektrisch rijden onder de aandacht gebracht. Vanzelfsprekend kunt u uitgebreide informatie inwinnen over zonnepanelen, zonneboilers en warmtepomptechniek. Ons nieuwe bedrijfspand is het eerste energie-0 gebouw van de gemeente Nuth. Het pand wordt zomer en winter op een constante temperatuur gehouden zonder gebruik te maken van aardgas. In en op het dak van het gebouw staan zonnepanelen opgesteld om de elektrische energie op te wekken die nodig is om alle verlichting en apparatuur te laten werken.

U bent van harte uitgenodigd om onder het genot van een lekkere versnapering, de mogelijkheden van de uitdagende wereld van het opwekken van duurzame energie te ervaren.

Onder de bezoekers van onze open dag wordt een compleet (DHZ) PV-systeem ter waarde van 2.200 Euro verloot. Verder zijn er aantrekkelijke 'openingsaanbiedingen' op onze energiesystemen. 

Mis deze kans niet en kom 15 mei naar de Steeg 3 in Schimmert!

« Ga terug