new energy check logo
New Energy Systems

Cashback-actie HRsolar zonneboilersystemen! (AFGELOPEN)


DEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN
Koop in de periode van 15 oktober 2016 t/m 15 januari 2017 een HRsolar zonneboilersysteem en ontvang €250,- retour, bóvenop de subsidie!

 

€ 250,- cashback-actie bovenop de ISDE-subsidie

Om het gebruik van zonneboilersystemen nog verder te stimuleren, is onze leverancier HRsolar een cashback-actie gestart. In combinatie met de ISDE-subsidie wordt een zonneboilersysteem zo nóg aantrekkelijker gemaakt. De hoogte van de subsidie op een zonneboilersysteem van HRsolar kan oplopen tot €1.343,-, afhankelijk van het type systeem. Daar komt dus nog eens €250,- bovenop dankzij deze cashback-actie.

Het gebruik van duurzame zonnewarmte wordt door de overheid gestimuleerd door middel van de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Met deze regeling kunnen consumenten en zakelijke gebruikers subsidie krijgen voor de aanschaf van onder andere zonneboilers. Voor zonneboilers hangt het subsidiebedrag af van de jaaropbrengst: vanaf 500 euro per systeem. Over het algemeen is de subsidie goed voor zo’n 20 tot 25 procent van de investeringskosten.
 

Inhoud cashback-actie

HRsolar biedt de consument daar bovenop een cashback-actie aan van €250,- op de aanschaf van een compleet zonneboilersysteem. Wegens succes is de actieperiode verlengd tot en met 15 januari 2017. De actie is alleen geldig voor in Nederland aangekochte HRsolar zonneboilersystemen. Om gebruik te maken van de actie kunnen consumenten, na aanschaf van een HRsolar zonneboilersysteem, hun gegevens en hun aankoopfactuur via de website indienen. Een kopie van de factuur van de aanschaf van het zonneboilersysteem dient toegevoegd te worden, waarbij de datum van de factuur in de actieperiode dient te liggen. Na goedkeuring wordt binnen 2 weken de cashback-actie naar de consument overgemaakt. Consumenten kunnen aanvragen insturen t/m 31 januari 2017.
 

Speciale actiewebsite HRsolar

Kijk voor verdere uitleg over de actie en alle actievoorwaarden op de speciale actiewebsite van HRsolar. De producten die in aanmerking komen voor de actie zijn de standaard HRsolar zonneboilersystemen zoals onder omschreven:

HRsolar cashback-actie
 

Erkend HRsolar-installateur

New Energy Systems is erkend HRsolar-installateur. Neem daarom voor meer informatie over HRsolar zonneboilersystemen contact met ons op.

geplaatst op 5 december 2016

« Ga terug