new energy check logo
New Energy Systems

Heeft u ook een brief van Zonneplan ontvangen?

Zowel via inwoners uit onder andere Margraten, Kerkrade, Maasbracht, Vlodrop, Herkenbosch, Maastricht, Bunde, Beek, Stein, Geleen, Echt, Beesel en Reuver als ook via de gemeentes VenrayBrunssum, Beesel en Olst-Wijhe bereiken ons berichten dat inwoners van diverse gemeentes misleidende brieven ontvangen van het bedrijf Zonneplan. Na het lezen van die brief zou u kunnen denken dat Zonneplan een zonnepanelenproject uitvoert in samenwerking met de gemeente waarin u woonachtig bent. Dat is echter niet het geval; uw gemeente is niet betrokken bij dit project.
 

Duurzaamheidslening

Ook de duurzaamheidslening die in de brief wordt genoemd, is een onafhankelijke lening die niet voorbehouden is aan Zonneplan. Deze duurzaamheidslening (de Stimuleringslening Duurzaam Thuis genaamd) bestaat al een paar jaar (zie o.a. het artikel 150 miljoen extra budget voor stimuleringslening Duurzaam Thuis) en staat open voor alle inwoners van Limburg (ongeacht voor welk installatiebedrijf u kiest). New Energy Systems verzorgt indien gewenst ook voor u de aanvraag van de Stimuleringslening Duurzaam Thuis.

Tot slot kan de Stimuleringslening Duurzaam Thuis ook voor andere maatregelen dan zonnepanelen, zoals een warmtepomp of warmtepompboiler, worden gebruikt. Wilt u meer informatie over het zelf opwekken van duurzame energie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of de New Energy Check invullen.


geplaatst op 17 april 2015, laatste keer geüpdatet op 6 juni 2018

« Ga terug