new energy check logo
New Energy Systems

Informatiebijeenkomst: Bespaar met Ster

Besparen op energie wil iedereen. Het scheelt vaak behoorlijk in de kosten en is bovendien nog goed voor het milieu. Heeft u zich al eens afgevraagd welke besparingsmogelijkheden voor u haalbaar zijn in huis? Kom dan dinsdagavond 29 april (19.30 uur) naar de informatiebijeenkomst ‘Bespaar met Ster’, waar ook New Energy Systems aanwezig is. Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor de bewoners van de wijken Sint Pieter, Villapark en Jekerdal in Maastricht.

Deze informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door De Klimaatclub Maastricht en Milieufederatie Limburg, in samenwerking met het buurtplatform Sint Pieter, Villapark en Jekerdal.Tijdens de bijeenkomst in de StayOkay aan de Maasboulevard komt onder meer het energieverbruik aan bod; hoe kunt u besparen in en om het huis. Hier informeren wij u over de mogelijkheden om geld én energie te besparen en bovendien ook nog veel comfortabeler te wonen.

We zien u dinsdagavond 29 april dan ook graag tegemoet en verheugen ons om u te woord te staan!

Bekijk hieronder de reportage die RTV Maastricht van het project heeft gemaakt naar aanleiding van een aangevraagde energiescan.

« Ga terug