new energy check logo
New Energy Systems

L1 Voedselbank-karavaan strijkt op dinsdag 13 december neer in Schimmert

Op dinsdag 13 december besteedt L1 bijzondere aandacht aan de Voedselbank-inzamelacties van New Energy Systems. ’s Middags, van 14.00 tot 15.30 uur, strijkt de L1 Voedselbank-karavaan neer bij de watertoren van Schimmert, waar New Energy Systems en Reus van Schimmert samen gastheer zullen zijn. Ook bij de watertoren kun je - al vanaf 12.00 tot 18.00 uur - jouw producten in komen leveren. In ruil voor een donatie aan de voedselbanken kun je vervolgens gratis de watertoren bezoeken en genieten van het weidse uitzicht over Zuid-Limburg.

 

Hoe kan ik op andere dagen producten inleveren?

We zijn iedere werkdag met meerdere montageteams door heel Limburg op pad om duurzame energiesystemen te monteren. Vaak ook bij jou in de buurt! Hier vind je de actuele locaties waar we bezig zijn met montages. De monteurs zijn van 8.00 uur tot 15.00 uur aanwezig met een montagebus, waar je jouw producten bij kunt plaatsen. Aan het einde van de dag nemen zij de door jou gedoneerde levensmiddelen mee naar Schimmert, waar alles wordt verzameld.

En woon je in de buurt van Schimmert of wil je liever bij het kantoor van New Energy Systems producten komen doneren? Dan kun je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 08.30 tot 17.00 uur ook bij ons aan De Steeg 3 in Schimmert jouw producten in komen leveren.
 

Tot wanneer kan ik doneren?

Al deze inzamelacties lopen tot en met donderdag 17 december om 13.00 uur. Op dinsdag 13 december, tijdens de uitzending van L1, hoopt New Energy Systems al veel reeds gedoneerde producten te kunnen overhandigen. Producten die daarna nog worden ingeleverd, worden door New Energy Systems op donderdag 15 december naar de studio’s van L1 gebracht.

Er zijn diverse opties om ook jouw bijdrage te leveren voor de Limburgse voedselbanken. Spoor dus buren, vrienden, collega’s en familie aan hun voorraadkast op te ruimen en de levensmiddelen te doneren!

Namens de Limburgse voedselbanken, L1, de Reus van Schimmert en New Energy Systems: alvast hartelijk dank voor jouw bijdrage!

geplaatst op 9 december 2016

« Ga terug