new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems aanwezig bij e-Mobiliteitsdag van Zuidlease

e-Mobiliteitsdag van ZuidleaseDe Limburgse leasemaatschappij Zuidlease bestaat 25 jaar en organiseert daarom op 18 mei 2017 de e-Mobiliteitsdag bij Beachclub Degreez in Panheel. Het business event staat in het teken van elektrische mobiliteit en laat u kennismaken met een breed scala aan elektrische vervoersmiddelen, variërend van e-bikes tot elektrische (bestel)auto’s. 

Na afloop bent u volledig op de hoogte van innovaties en ontwikkelingen, subsidies, kosten(besparingen) en fiscale zaken op het gebied van elektrisch vervoer. Om 14.00 uur openen de deuren van Beachclub Degreez in Panheel, gelegen op een van de mooiste locaties in het hart van Limburg.

Aanwezige standhouders zijn onder andere autobedrijven BMW, Renault, Citroën en Mercedes, maar ook bedrijven die elektrisch vervoer als core business hebben, zoals Tesla, EC Rent, Meijs Motorman, Ebike4All en Trikke zijn aanwezig. Om elektrische vervoersmiddelen ook duurzaam op te kunnen laden, is New Energy Systems uiteraard aanwezig om hierover demonstraties en uitleg te geven.

Locatie: Beachclub Degreez | Velkenskamp 1 | 6097 NN Panheel
Tijd: 14.00 uur tot 21.00 uur
 

geplaatst op 17 mei 2017

« Ga terug