new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems aanwezig op Duurzaamheidsfestival Leudal

Op zondag 24 juni 2018 van 11.00 uur tot 16.00 uur organiseert de gemeente Leudal een duurzaamheidsfestival in Heythuysen. Duurzaamheid wordt door veel mensen als een belangrijk onderwerp gezien. De snelheid waarmee we onze grondstoffen opmaken en de veranderingen in het milieu en klimaat, gaan veel mensen aan het hart. Wil jij het ook anders doen, maar weet je niet hoe? Dan is dit festival een bron van inspiratie.

Op dit festival laat onder andere New Energy Systems zien hoe het anders kan. Onder andere door onze woningen en bedrijven te voorzien van zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen, waardoor fossiele brandstoffen niet meer nodig zijn. Alleen nog maar schone energie, die altijd voor handen is.

Naast bedrijven die actief zijn in het zelf opwekken van duurzame energie, zijn er onder andere ook isolatiebedrijven, energieadviseurs, biologische groente- en fruitbedrijven, circulaire bouwbedrijven, energiecoöperaties en bedrijven gespecialiseerd in elektrische auto’s en fietsen aanwezig.
 

Stella zonneauto

Gedurende de dag worden interessante lezingen gehouden en zal de Stella zonneauto van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) aanwezig zijn. Het Solar Team Eindhoven zal laten zien wat onze toekomst is: rijden op zonne-energie.

De dag is gevuld met activiteiten voor zowel jong als oud, dus kom vooral met het hele gezin op zondag 24 juni 2018 tussen 11.00 en 16.00 uur naar het Duurzaamheidsfestival bij het gemeentehuis in Heythuysen (Leudalplein 1, 6093 HE Heythuysen). 

Foto: Flickr / Solar Team Eindhoven

geplaatst op 21 juni 2018

« Ga terug