new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems aanwezig op Ondernemers Vakdagen 2016

New Energy Systems is van dinsdag 4 oktober tot en met donderdag 6 oktober aanwezig op de Ondernemers Vakdagen in de Evenementenhal in Venray (standnummer 227). New Energy Systems is aanwezig om ondernemers te informeren over de toepassingen van zonne-energie in het bedrijfsleven, en de financiële en fiscale voordelen die zonnepanelen bieden.
 

Subsidie en fiscale voordelen zonnepanelen

Voor elke organisatie is kostenbesparing van belang. Maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuvriendelijkheid zijn steeds belangrijkere thema’s. Het gebruik van zonnepanelen bij bedrijven sluit hier naadloos bij aan. Om het opwekken van duurzame energie in het bedrijfsleven te stimuleren, zijn er diverse fiscale regelingen zoals de EIA en de subsidiemogelijkheid SDE+.

Tijdens de beurs kunt u zich hierover laten informeren door onze adviseurs. New Energy Systems verzorgt altijd het gehele traject voor haar klanten; van SDE+-subsidieaanvraag en montage tot en met het onderhoud en monitoring van de systemen. Deze service hebben we al enkele honderen keren voor (agrarische) ondernemers mogen uitvoeren.
 

Referenties zonnepanelen Limburg en Brabant

In Limburg hebben wij bij onder andere de volgende bedrijven zonnepanelen geplaatst:

Openingstijden Ondernemers Vakdagen 2016

De Ondernemers Vakdagen-beurs in Venray is dagelijks geopend van 16.00 tot 21.00 uur. U vindt New Energy Systems in standnummer 227. Bent u niet in de gelegenheid om de netwerkbeurs te bezoeken, neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken.

geplaatst op 30 september 2016

« Ga terug