new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems aanwezig op open dag melkveebedrijf Siebenga in Lelystad

Op zoek naar een leuk dagje uit in Flevoland dit weekend? Bezoek New Energy Systems dan aanstaande zaterdag op de open dag van onze klant melkveebedrijf Siebenga in Lelystad tijdens de Boer & Natuurfair!

 

De verouderde stallen van VOF Siebenga-Van Wageningen zijn onlangs flink uitgebouwd en gemoderniseerd. Het nieuwe gedeelte biedt nu plaats aan 240 koeien, die met de modernste technieken worden verzorgd. Daarbij is niet alleen veel aandacht besteed aan het comfort van de koeien, maar ook aan milieuvriendelijkheid. In dat kader wordt de nieuwe melkveestal later dit jaar voorzien van zonnepanelen van New Energy Systems, waarover wij u ter plekke graag meer vertellen. Wij geven u tevens informatie over reeds gerealiseerde projecten in en rondom Flevoland, die we als partner van de Windunie hebben gemonteerd. Zo hebben we onder andere bij EWI Windpark in Dronten en meest recent bij de gebroeders Kamp in Nagele en Rutten zonnepanelen geplaatst.

 

De open dag bij melkveebedrijf Siebenga vindt plaats in het kader van de Boer & Natuurfair, dat ter ere van het 15-jarig bestaan van de Natuur- en Milieucoöperatie Rivierduingebied wordt georganiseerd. U kunt onze stand bij melkveebedrijf Siebenga (Visvijverweg 38, Lelystad) op zaterdag 13 juni 2015 van 10.00 en 16.00 uur bezoeken. Meer informatie vindt u op de website van de Natuur- en Milieucoöperatie Rivierduingebied.

« Ga terug