new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems aanwezig op Poorten van Reijmerstok

New Energy Systems is aankomende maandag, op Tweede Pinksterdag, wederom aanwezig op de Poorten van Reijmerstok in Reijmerstok. De Poorten van Reijmerstok is een tweejaarlijks kunstexpositie. Het decor van de kunstexpositie wordt gevormd door de binnenplaatsen van de carréboerderijen en de tuinen van boerderijen en andere monumentale panden.

Al wandelend door het fraaie Zuid-Limburgse heuvelland kunt u genieten van kunst in de natuur. De gehele route is 3 kilometer lang. U wandelt door het dorp, langs de hoptuinen, door de appels- en perenboomgaarden en door de veld- en holle wegen. In de route kunt u op verschillende plekken pauzeren en het heuvelland in al zijn schoonheid bewonderen met prachtige vergezichten. Streekhapjes en drankjes zijn op diverse locaties verkrijgbaar en huifkarren rijden langs de route om vermoeide wandelaars of mensen die slecht ter been zijn op te pikken.

Voor het opladen van uw elektrische fiets is New Energy Systems uiteraard aanwezig om middels zonnepanelen de accu te voorzien van duurzaam opgewekte stroom. De Poorten van Reijmerstok begint om 11.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

geplaatst op 13 mei 2016

« Ga terug