new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems aanwezig op vakbeurs LIV Venray 2015

New Energy Systems is van dinsdag 24 februari tot en met donderdag 26 februari aanwezig op de agrarische vakbeurs LIV Venray 2015 in de Evenementenhal Venray. Tijdens de vakbeurs Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) kunnen ondernemers uit de intensieve veehouderij zich door onze adviseurs laten informeren over zonnepanelen op hun bedrijfspand.

 

Agrarische gebouwen zijn namelijk bij uitstek geschikt voor zonnepanelen. De ondernemingen hebben grote daken waar makkelijk (veel) zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Daarnaast heeft een agrarisch bedrijf vaak een vrij hoog energieverbruik, wat met duurzame energie uit zonnepanelen gedekt kan worden.

 

Dat maakt zonne-energie erg rendabel voor deze ondernemers, die ook nog eens in aanmerking kunnen komen voor SDE+-subisidie en andere financieringsmogelijkheden. New Energy Systems verzorgt voor hen het gehele pakket van subsidieaanvraag tot en met het onderhoud en monitoring van de systemen. Dit hebben we al ruim 300 keer eerder voor agrarische ondernemers mogen doen. Onder het kopje 'projecten' op deze website kunt u deze projecten bekijken. 

 

De LIV Venray 2015 is dagelijks geopend van 13.00 tot 22.00 uur. U vindt New Energy Systems in stand 292. 

 

Bent u niet in de gelegenheid om de vakbeurs te bezoeken, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken.

« Ga terug