new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems behaalt status Elite Partner bij SunPower

New Energy Systems behaalt status Elite Partner bij SunPower

New Energy Systems is sinds 22 augustus 2017 officieel benoemd tot Elite Partner van SunPower! Elite Partner is de hoogste partnerstatus die de Amerikaanse fabrikant van hoogrendement-zonnepanelen kent. Het behalen van de nieuwe partnerstatus ging gepaard met de uitreiking van een officieel certificaat door Johan Marynissen, Regional Sales Manager Nederland bij SunPower.


Aan de hand van dit certificaat kunnen klanten aantoonbaar (!) zien of een bedrijf officieel partner is van SunPower. SunPower werkt namelijk uitsluitend samen met erkende partners, die aan strenge eisen moeten voldoen. Erkende partners worden met zorg gekozen en zijn verplicht één van de meest veeleisende opleidingen in de sector te volgen om het statuut van erkend partner te krijgen én te behouden.
 

Elite Partner

Elite Partners zijn volgens SunPower 'zonnepartners van topklasse'. Elite Partners hebben een geavanceerde training ondergaan en beschikken over de beste producten en diensten. Zij hebben de training 'SunPower Advanced+' voltooid, hebben consequent een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid, en leveren uitzonderlijk hoge prestaties op het gebied van ontwerp, kwaliteit en service.
 

Over Sunpower

SunPower is de op een na grootste zonnepanelenfabrikant in de Verenigde Staten. Het bedrijf levert zonnepanelen met het hoogste rendement ter wereld en met de beste garanties. Voor meer informatie over SunPower-zonnepanelen of een persoonlijk advies, kunt u contact opnemen met onze adviseurs.
 

Eerdere certificaten

Eerder behaalde New Energy Systems al de status Premier Partner en Authorised Partner van SunPower: 

- Certificaat H2, 2018
Certificaat H1, 2018
Certificaat H2, 2017
- Certificaat H1, 2017
- Certificaat H2, 2016
Certificaat H1, 2016
Certificaat H2, 2015


geplaatst op 23 augustus 2017

« Ga terug