new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems behaalt status Premier Partner bij SunPower

New Energy Systems behaalt status Premier Partner bij SunPowerNew Energy Systems is sinds 1 juli 2015 officieel Premier Partner van SunPower, de op één na hoogst haalbare partnerstatus van het Amerikaanse bedrijf. Verleden jaar behaalde New Energy Systems al de status Authorised Partner van SunPower, dat zonnepanelen met het hoogste rendement levert. De upgrade naar de Premier Partner-status ging gepaard met de uitreiking van een officieel certificaat door Jan De Rybel, Sales Director Benelux bij SunPower.

Aan de hand van dit certificaat kunnen klanten aantoonbaar (!) zien of een bedrijf officieel partner is van SunPower. SunPower werkt namelijk uitsluitend samen met erkende partners, die aan strenge eisen moeten voldoen. Erkende partners worden met zorg gekozen en zijn verplicht één van de meest veeleisende opleidingen in de sector te volgen om het statuut van erkend partner te krijgen én te behouden.
 

Premier Partner

Premier Partners hebben de SunPower Advanced Training met succes gevolgd, bieden volgens SunPower superieure service om de zonnepanelen te monteren bij klanten, behalen continu hoge scores op het gebied van klanttevredenheid en kennen hoge prestatienormen voor design, kwaliteit en service.
 

Over Sunpower

SunPower is de op een na grootste zonnepanelenfabrikant in de Verenigde Staten. Het bedrijf levert zonnepanelen met het hoogste rendement ter wereld en met de beste garanties. Voor meer informatie over SunPower-zonnepanelen of een persoonlijk advies, kunt u contact opnemen met onze adviseurs.
 

Eerdere certificaten

- Certificaat H1, 2017
- Certificaat H2, 2016
Certificaat H1, 2016
Certificaat H2, 2015

geplaatst op 31 juli 2015

« Ga terug