new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems inzamelpunt voor oude en defecte zonnepanelen

New Energy Systems is onlangs tot officieel ‘PV Cycle Collection Point’ benoemd. Dat betekent dat oude en/of defecte zonnepanelen die via New Energy Systems worden ingenomen, op de juiste wijze worden gerecycled. Daarbij is het niet van belang of de panelen in het verleden bij New Energy Systems zijn gekocht of bij derden.

PV Cycle is een non-profit organisatie in Brussel die het terugnemen en recyclen van zonnepanelen promoot. New Energy Systems is van mening dat het inzamelen en recyclen van oude en/of kapotte zonnepanelen belangrijk is vanwege de herbruikbare grondstoffen in een zonnepaneel. Tevens wordt het milieu gespaard, doordat herbruikbare grondstoffen niet op de afvalberg terecht komen. Door de zonnepanelen in te leveren bij New Energy Systems, zorgen we er samen voor dat de kringloop van zonnepanelen op de juiste wijze wordt gesloten.

Afspraak maken
U kunt oude en/of defecte zonnepanelen uitsluitend bij ons aanleveren door daar vooraf een afspraak met ons voor te maken. Koopt u via New Energy Systems nieuwe zonnepanelen, dan worden de oude exemplaren automatisch door ons ingenomen.

Voor meer informatie over PV Cycle kunt u terecht op www.pvcycle.org.

« Ga terug