new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems neemt activiteiten failliete Energieker over

Op 29 oktober 2013 bereikte ons het trieste bericht dat collega Solateur Energieker uit Amsterdam failliet is verklaard. Energieker was een van de partners van New Energy Systems o.a. in de realisatie van de LTO-tender en was in het verleden eveneens (collega) Scheuten dealer. We hebben Energieker de afgelopen jaren leren kennen als een onderneming met een duidelijke visie en kwaliteit die aansloot bij onze ideeën en strategieën. Helaas mocht het niet zo zijn, en we zijn dan ook zeer begaan met de werknemers van Energieker en wensen hun sterkte toe in deze moeilijke periode.

De mensen achter Energieker en de curator hebben contact met New Energy Systems gezocht om diverse activa en activiteiten van Energieker over te nemen. De afgelopen weken hebben gesprekken plaats gevonden met verschillende partijen om te bespreken wat New Energy Systems voor hun kan betekenen. Dat heeft inmiddels tot de voortzetting van diverse projecten en relaties geleid.

Voormalige klanten van Energieker met Scheuten-zonnepanelen kunnen zich bij New Energy Systems Services (onze serviceorganisatie) melden voor reparatie van hun zonnepanelen. New Energy Systems Services is bereikbaar via www.junctionboxrepair.com

Klanten met een Zonzeker-monitoringsysteem zijn door de curator inmiddels op de hoogte gebracht dat New Energy Systems dit monitoringsysteem overneemt. U kunt hier inloggen op uw monitoring.

« Ga terug