new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems nieuwe hoofdsponsor VV Schimmert

New Energy Systems is met ingang van het voetbalseizoen 2015–2016 de nieuwe hoofdsponsor van VV Schimmert. De zonnepanelenexpert uit Schimmert verbindt zich voor vijf seizoenen aan de lokale voetbalvereniging.

New Energy Systems is al enkele jaren shirtsponsor van het derde seniorenelftal, maar zal vanaf komend seizoen de rol van hoofdsponsor vervullen. “We zien deze vernieuwde samenwerking als een mooie gelegenheid om onze band met de voetbalclub en de inwoners van Schimmert nog meer te versterken. VV Schimmert is immers belangrijk voor het hechte verenigingsleven van het dorp en dat willen wij als bedrijf graag ondersteunen”, aldus Nico Eurelings en Peter Debije, directeuren van New Energy Systems.

De voetbalvereniging zal op passende wijze worden gesponsord: met duurzame energie. “In aanloop naar het nieuwe seizoen worden zonnepanelen geïnstalleerd op het sportcomplex, waarmee onze vereniging haar eigen energie (ca. 20.000 kWh per jaar) gaat opwekken. Het geld dat we hiermee besparen, kunnen we meteen weer in de vereniging investeren. Dat is niet alleen goed voor de club en haar leden, maar ook nog eens goed voor het milieu”, aldus Marcel Kuijpers, sponsorcoördinator van VV Schimmert.

« Ga terug