new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems ondertekent contract project Duurzaam Nuth

Wat moet ik doen om mijn energieverbruik te verlagen? Het is een veel gestelde vraag in elk huishouden. Iedereen wil hier het liefst zo veel (en snel) mogelijk geld op besparen. New Energy Systems kan u daarbij helpen. Samen met elf andere bedrijven in Nuth hebben we onlangs een contract getekend met de gemeente over het energiezuiniger maken van woningen.

Met dit project, genaamd Duurzaam Nuth, moet bij minimaal vijfhonderd huizen energiebesparing op gang worden gebracht. Om dat te realiseren heeft de gemeente de krachten gebundeld met twaalf lokale ondernemingen (het Ondernemersplatform). Dit is een unieke aanpak. New Energy Systems is dan ook enorm trots dat het één van de twaalf deelnemende partijen is en samen met de gemeente en inwoners van Nuth gaat werken aan een duurzamere toekomst.

Onderdeel van het project is het vooraf aangekondigde bezoek van een energieteam. Dit onafhankelijke en deskundige team kijkt samen met de bewoners naar maatregelen om energie te besparen in hun huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonnepanelen op het dak door New Energy Systems. Deze maatregel is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee.

U doet toch ook mee?

Zie www.duurzaamnuth.nl voor meer informatie.

« Ga terug