new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems verhuist naar voormalig bedrijfspand WML

New Energy Systems, specialist in systemen voor de opwekking van duurzame energie, verhuist vanaf 1 september 2018 naar het voormalig bedrijfspand van WML in Schimmert (De Steeg 15). New Energy Systems, dat dit jaar haar 10-jarig jubileum viert, is op het huidige adres flink uit haar jasje gegroeid. “In het nieuwe bedrijfspand kunnen we door het efficiënt samenvoegen van kantoorruimtes en magazijnen onze klanten nog beter van dienst zijn”, aldus technisch directeur Nico Eurelings.

Het is voor New Energy Systems de derde verhuizing op het bedrijventerrein aan De Steeg in Schimmert. “In 2008 begonnen we in een klein pand op nummer 32C. Al snel ontstond de wens om ons eigen bedrijfspand te bouwen, uiteraard energieneutraal. In 2011 openden we dat bedrijfspand op huisnummer 3. Het is een geweldig gebouw dat dankzij warmtepompen en zonnepanelen volledig zelfvoorzienend is qua energie”, aldus Eurelings.
 

Enorme groei

Maar de markt voor duurzame energie groeide sterk en zorgde ervoor dat na zeven jaar ook dat bedrijfspand te klein werd. “De actuele gasdiscussie, de aantrekkende bouwsector, de lage spaarrentes, de aantrekkelijke subsidieregelingen en fiscale voordelen… Het zijn maar een paar redenen waarom duurzame energie hot is voor zowel particulieren als bedrijven en de vraag momenteel enorm is. Dat merken wij duidelijk aan onze orderportefeuille”, vertelt commercieel directeur Peter Debije in een terugblik. “De recente marktontwikkelingen hebben ons dan ook doen besluiten om te gaan verhuizen, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”
 

Open dag

Om de verhuizing en het 10-jarig jubileum te vieren, organiseert New Energy Systems op zondag 9 september 2018 een open dag in haar nieuwe bedrijfspand op het adres De Steeg 15 in Schimmert. Van 12.00 uur tot 18.00 uur kan iedereen zich laten informeren over de producten en diensten van New Energy Systems, genieten van een hapje en een drankje, én profiteren van diverse leuke acties (houd hiervoor onze website en social media in de gaten!). Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten aanwezig.
 

Kantoor gesloten op vrijdag 24 augustus

Vanwege de verhuizing, is New Energy Systems op vrijdag 24 augustus de gehele dag gesloten. Dat betekent ook dat wij vanwege de overzetting van onze telefoniedienst die dag niet bereikbaar zijn. U kunt ons wel altijd een e-mail sturen, welke wij dan vanaf maandag 27 augustus zo snel mogelijk in behandeling zullen nemen.

 

geplaatst op 14 augustus 2018

« Ga terug