new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems wederom inzamelpunt L1 Voedselbank-actie

Net als vorig jaar gaat New Energy Systems samen met L1 de Limburgse voedselbanken helpen met het inzamelen van zoveel mogelijk voedselpakketten en lang houdbare levensmiddelen. Ook dit jaar kun je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 08.30 tot 17.00 uur bij New Energy Systems aan De Steeg 3 in Schimmert jouw producten in komen leveren.

De inzamelactie bij New Energy Systems loopt van maandag 30 november om 08.30 uur tot en met donderdag 17 december om 13.00 uur. ’s Middags worden alle verzamelde producten naar de studio’s van L1 gebracht, waar de gehele opbrengst wordt overhandigd aan de Limburgse voedselbanken.
 

Waarom deze actie?

Elk jaar worden er acties voor goede doelen in het buitenland gehouden, waaronder 3FM Serious Request in Heerlen dit jaar. Er zijn echter ook meer dan één miljoen mensen die in armoede leven in ons eigen land. Samen met alle Limburgers en L1 gaat New Energy Systems daarom tot en met 17 december 2015 zo veel mogelijk lang houdbare levensmiddelen inzamelen.
 

1.700 gezinnen afhankelijk van voedselbank

Limburg telt momenteel 1.700 gezinnen die zelf niet volledig in hun eerste levensbehoeften kunnen voorzien en steun krijgen van de voedselbank. Dit zijn maar liefst 5.100 personen (volwassenen én kinderen) die afhankelijk zijn van de voedselbank. Limburg telt zes voedselbanken, met ruim 20 uitdeelpunten, verspreid over de provincie: Landgraaf, Roermond, Venray, Peel en Maas, Venlo en Weert.

geplaatst op 27 november 2015

« Ga terug