new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems weer aanwezig bij Lifestyle Event van Tinnemans Keukens

New Energy Systems aanwezig bij Lifestyle Event van Tinnemans KeukensOp zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 is de sfeervolle showroom van Tinnemans Keukens in Ittervoort het toneel voor de zesde editie van hét lifestyle event van Limburg. Een eigentijds lifestyle event waar tal van toonaangevende Limburgse bedrijven zich presenteren. Ook New Energy Systems is - als leverancier van de zonnepanelen bij Tinnemans Keukens - uiteraard aanwezig op beide dagen.

Naast vele participanten van het eerste uur, is er dit jaar een groot aantal nieuwe deelnemers. De meer dan 25 participanten presenteren het mooiste en beste op het gebied van kunst, interieur en styling, woonaccessoires en verlichting, design, mode, eten en drinken, woningverbetering, persoonlijke verzorging en ontspanning.

Voor Tinnemans Keukens is het woon- & lifestyle event dé gelegenheid om bezoekers te imponeren met een enorm assortiment aan prachtige kwaliteitskeukens met onuitputtelijke mogelijkheden in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Daarnaast heeft Tinnemans Keukens een aantal  specialisten gevraagd die u alles kunnen vertellen over o.a.  handgemaakte keukens, glazen achterwanden, kokend-water-kranen,  BORA-afzuigsystemen en Dekton keukenbladen. 

Al met al tal van redenen om dit stijlvolle en hoogwaardige evenement in Ittervoort vrijblijvend te komen bezoeken!
 

Belangrijke informatie

Datums: zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018, beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur
Adres: Torenweg 11, Ittervoort
Entree: gratis


geplaatst op 28 september 2018

« Ga terug