new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems wint Innovatieprijs Nuth 2014

New Energy Systems heeft de Innovatieprijs Nuth 2014 gewonnen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie voor ondernemers van de gemeente Nuth, ontvingen directeuren Nico Eurelings (rechts) en Peter Debije uit handen van burgemeester Schmalschläger de bijbehorende trofee en oorkonde.

 

De jury roemt het Schimmertse bedrijf vooral vanwege haar diensteninnovatie. “New Energy Systems heeft in een tijdsbestek van zeven jaar weten uit te groeien tot een belangrijke speler in de duurzame energiebranche. Het onderscheidend vermogen ligt niet alleen in de technische innovatie, maar met name in de innovatieve kijk op dienstverlening: vooruitdenken en anticiperen op de vraag van de klant”, luidt het oordeel van de jury.

 

Positief toekomstperspectief

Met deze vernieuwende visie en aanpak biedt New Energy Systems haar klanten (afkomstig uit de particuliere, zakelijke en agrarische sector) een totaalconcept op het gebied van duurzame energieopwekking: van ontwerpen, realiseren en onderhouden van systemen tot en met het adviseren en bemiddelen op het gebied van subsidies en financiering.

 

“New Energy Systems innoveert overigens niet alleen door te investeren in de kwaliteit van haar producten en diensten, maar bovenal door te investeren in haar personeel. Dit unieke concept getuigt van optimaal ondernemerschap en wij achten het toekomstperspectief wat betreft groei en omzet dan ook hoog. Dit alles maakt New Energy Systems tot de welverdiende winnaar van de Innovatieprijs”, aldus de jury.

 

Eerste editie Innovatieprijs

De Innovatieprijs werd dit jaar voor het eerst uitgereikt. Met de Innovatieprijs wil de gemeente Nuth blijk geven van haar waardering voor de ondernemers in haar gemeente en hun bijdrage aan de economische ontwikkelingen, de werkgelegenheid en de leefbaarheid in de kernen. New Energy Systems werd door de jury op onder andere strategie, visie en ambitie, personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en financiële situatie beoordeeld.

 

Fotografie: Paradog

« Ga terug