new energy check logo
New Energy Systems

Plus Verbeeten kiest voor zonnepanelen van New Energy Systems

New Energy Systems heeft van Plus Verbeeten de opdracht gekregen om op twee van haar vier supermarkten, te weten de vestiging aan het Vrijthof in Vierlingsbeek en de vestiging aan het 14 Oktoberplein in Overloon, zonnepanelen te plaatsen. De beide supermarktvestigingen van Plus krijgen mede dankzij een SDE+-subsidie respectievelijk 252 en 162 zonnepanelen op het dak.
 

'Zonnekeur is een zwaar keurmerk'

De zonnepanelen worden geleverd en geïnstalleerd door New Energy Systems, in nauwe samenwerking met Elektrotechnisch Bureau Nabuurs uit Boxmeer. Ondernemer Jan Verbeeten licht deze keuze op de website van Plus toe: “New Energy Systems is een gerenommeerd bedrijf dat al 8 jaar actief is in deze tak van sport. Daarbij is het bedrijf gecertificeerd met het Zonnekeur-keurmerk. Dat is een behoorlijk zwaar keurmerk dat maar zo’n 40 bedrijven in Nederland mogen voeren. Elektrotechnisch Bureau Nabuurs is een innovatieve installateur in de E-installatiebranche en doet alle projecten met betrekking tot zonnepanelen samen met New Energy Systems.”
 

Hoogwaardige zonnepanelen

In de tweede en derde week van december zullen de platte daken van beide winkels voorzien worden van hoogwaardige zonnepanelen. Eerst is de vestiging in Vierlingsbeek aan de beurt, vervolgens die in Overloon. Jaarlijks zullen de zonnepanelen samen zo’n 120.000 kilowattuur duurzame elektriciteit opwekken, goed om in 20 procent van de elektriciteitsbehoefte van beide vestigingen van Plus Verbeeten te voorzien. Plus Verbeeten heeft ook nog twee filialen in Tegelen en Malden.

 

geplaatst op 17 november 2015

« Ga terug