new energy check logo
New Energy Systems

SunPower lanceert nieuwe, verbeterde vermogen- en productgaranties

SunPower, producent van hoogrendement-zonnepanelen, lanceert een nieuwe en verbeterde garantie: de beste garantie binnen de zonnepanelenindustrie die het vermogen en de productkwaliteit 25 jaar lang garandeert, ondanks slechte weersomstandigheden, extreme temperaturen (op het dak), veroudering van zonnepanelen en nog veel meer.
 

Wat is nieuw?

SunPower was in 2012 al de eerste zonnepanelenproducent die een gedurende 25 jaar geldende gecombineerde vermogen- en productgarantie aanbood en heeft deze garantie nu aangescherpt:


• 98% van het vermogen is gegarandeerd in het 1e jaar (dat was 95%)

• Slechts 0,25% jaarlijkse degradatie gedurende de daaropvolgende 24 jaar (dat was 0,40%)

• 92% van het vermogen gegarandeerd op het einde van jaar 25 (dat was 87%)


SunPower legt de lat steeds hoger door haar reeds toonaangevende garantie nog beter te maken en klanten van zonnepanelen gemoedsrust te bieden als zij voor SunPower kiezen.


Nieuwe garantie SunPower per 1 juli 20171. Vermogensgarantie

Verminderde degradaties SunPower per 1 juli 2017

 

2. Productgarantie

Door samenwerking met toonaangevende externe organisaties is SunPower in staat een dergelijke garantie aan te bieden aan haar klanten. Onafhankelijke onderzoeken tonen aan dat de vermogensgarantie van SunPower zonnepanelen één van de beste is in de sector, in het bijzonder de jaarlijkse degradatie van slechts 0,25%.

 

3. Servicegarantie

Anders dan de garantie bij conventionele zonnepanelen, waar slechts de zonnepanelen gedekt worden, omvat de garantie van SunPower ook de diensten die nodig zijn voor het gratis herstellen of het vervangen van defecte onderdelen, indien de panelen geïnstalleerd zijn door een door SunPower erkend installateur.


Wilt u meer informatie over zonnepanelen van SunPower? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 045 404 0604 of info@newenergysystems.nl.

geplaatst op 14 september 2017

« Ga terug