new energy check logo
New Energy Systems

WEGENS SUCCES VERLENGD: btw-actie zonnepanelenproject Parkstad

De actieperiode is verlengd tot en met 28 februari 2017!

 

klik hier voor de voorwaarden van de Parkstad-actie 

 

New Energy Systems juicht het initiatief van de regio Parkstad toe om de aanschaf van zonnepanelen bij haar inwoners te stimuleren! Maar waarom zou er maar één betrouwbare leverancier van zonnepanelen zijn? Dat is natuurlijk onzin! En waarom kunt u bij de gemeente geen lening krijgen, zodra u voor een andere installateur van zonnepanelen wilt kiezen? Ook dat vinden wij onzin!


Gelukkig zijn er prima alternatieven wanneer u uw eigen keuze wilt maken en tóch uw zonnepanelen wilt laten financieren door de overheid. De meest gekozen optie is de duurzaamheidslening van de Provincie Limburg, met een installateur naar eigen keuze. U betaalt onder de streep aanzienlijk minder dan via uw gemeente. Dit komt doordat wij u geen onnodige 24 uurs-service verkopen; zonnepanelen vergen immers nauwelijks onderhoud én zijn ‘s nachts (als er geen zonlicht is) zelfs uitgeschakeld! Natuurlijk kan er aan uw zonnepanelen iets kapot gaan, maar u krijgt in dat geval gewoon stroom uit het net. U zult niet in het donker of in de kou komen te zitten, dus reparatie kan gerust de volgende werkdag gebeuren. Een zonnepaneel is echt iets anders dan een cv-ketel; laat u dus niet onnodig op kosten jagen!
 

Financier uw btw niet mee

Tevens adviseren wij u - indien mogelijk - de btw niet mee te financieren. Bij uw gemeente betaalt u 15 jaar lang rente over die btw, terwijl u de btw al binnen enkele weken terug krijgt van de fiscus. Daarmee houden wij uw maandlasten aanzienlijk lager dan via de gemeente! En wilt u geen lening aangaan, dan is dat bij ons zonder rompslomp gewoon mogelijk.
 

Ook wij ontzorgen u volledig:

• Altijd een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis
• Wij regelen uw aanvraag voor de duurzaamheidslening
• Wij regelen uw aanvraag voor de btw-teruggave
• Gratis monitoringsfunctie op uw zonnepanelen
• Wij beschikken over een eigen storingsdienst
• Betrouwbare en lange garanties
• U doet zaken met één partij


Graag komen we ook bij u vrijblijvend langs voor advies over zonnepanelen. Neem voor meer informatie en het maken van een afspraak contact met ons op.


Klik op onderstaande afbeelding om de volledige advertentie te bekijken (let op, de einddatum van deze actie zoals toentertijd vermeld in de advertentie is inmiddels verlengd t/m 28 februari 2017):


Advertentie New Energy Systems - Wonen in... oktober 2016 - Zonnepanelenproject Parkstad

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
geplaatst op 1 november 2016, laatste keer geüpdatet op 29 december 2016

« Ga terug