new energy check logo
New Energy Systems

Zonnepanelen geplaatst bij VVE Remigius

De Vereniging van Eigenaren (VVE) Remigius in Schimmert heeft onlangs 27 zonnepanelen (JA Solar, Full-Black) op de achterkant van het dak laten plaatsen door New Energy Systems. Hier zijn niet alleen wij zeer blij mee, maar ook de VVE Remigius, blijkt uit de woorden van bestuurslid Maurice Lemmens. "We wilden zaken doen met een betrouwbare partij en geen risico’s lopen. New Energy Systems staat bekend als een goed bedrijf met deskundige vaklui en heeft daarnaast ook het Zonnekeur-certificaat. Dat krijg je niet zomaar."

De Vereniging van Eigenaren Remigius heeft besloten om gebruik te maken van de optimizers van SolarEdge. Dit is een zeer effectief systeem waarbij schaduw, gebruik van verschillende dakvlakken, oriëntaties of hellingen geen probleem meer vormen. In plaats van dat een hele string van 6 tot 16 zonnepanelen wordt ‘uitgeschakeld’ wanneer één daarvan in de schaduw komt te liggen, wordt dit nu per zonnepaneel gereguleerd. "Daar zijn we erg blij mee", aldus Lemmens.

"Als we doorgaan zoals nu, besparen we 1250 tot 1300 euro per jaar op onze kosten. Onze geschatte opbrengst voor dit eerste jaar zit op 6700kWh. Ik verwacht er veel van, maar dat komt goed met de zonnepanelen van New Energy Systems."

Benieuwd naar andere projecten die we hebben gerealiseerd, ook bij u in de buurt? Bekijk dan onze projectenpagina.

« Ga terug