Ons team


Adviseurs New Energy Systems

Wij vinden persoonlijk contact en aandacht belangrijk. Onze adviseurs, allen met een technische achtergrond en jarenlange ervaring, komen daarom altijd vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoeften op locatie te bespreken en te bekijken wat allemaal mogelijk is.

Engineers New Energy Systems

De engineers vormen de schakel tussen de adviseurs en de monteurs. Uw installatie wordt door hen zorgvuldig ontworpen, doorgerekend en voorbereid voor montage. Ze bekijken wat de beste opstelling is, waarmee u het beste rendement haalt uit uw investering.

Monteurs New Energy Systems

New Energy Systems beschikt over eigen montageploegen, die elke dag met hun eigen mobiele werkplaats op pad zijn. De monteurs zijn volledig uitgerust met de wettelijk vereiste veiligheidsmaterialen, zoals diverse soorten dakrandbeveiligingen, valgordels en steigers.

Backoffice New Energy Systems

Het team wordt aangevuld door vijf dames. Zij verzorgen de administratie, marketing en communicatie, en bewaken de kwaliteit en veiligheid binnen New Energy Systems. Was alles naar wens of zijn er verbeterpunten, zij horen het graag van u.

Directie New Energy Systems

Peter Debije en Nico Eurelings vormen de directie. Vanuit hun technische achtergrond, startten zij in 2008 New Energy Systems in Schimmert. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de grootste aanbieder van zonnepanelen in Limburg en is tevens Zonnekeur gecertificeerd.

 

Onze keurmerken


VCAZonnekeurTechniek NederlandInstallQSEI Erkend InstallateurSunPowerErkend Elga-dealerHolland Solar