Werken bij New Energy Systems


Werken bij New Energy Systems is niet alleen werken in de techniek, maar samen werken aan de toekomst. Dat doen wij door onze klanten te helpen met verduurzamen, maar ook door elkaar te helpen naar een hoger niveau.

Wij zijn New Energy Systems

De verduurzaming van Nederland gaat razendsnel. Vooral met zonnestroom- en warmtepompsystemen maken mensen de stap naar een duurzaam thuis. Wij begeleiden onze klanten in elke stap. Ons team bestaat uit deskundige professionals zoals adviseurs, engineers en installateurs, die het fundament vormen waarop onze klanten kunnen bouwen. Niet voor niets beveelt 99% van onze klanten ons aan als leverancier van duurzame energieoplossingen.

    

Wat maakt ons sterk?

Als professional bij New Energy Systems vorm je een hecht team met je collega's. Samen bouwen we aan een duurzaam thuis voor onze klanten.

Door onze samenwerking weten wij alle kennis en ervaring binnen onze organisatie optimaal te bundelen waardoor onze klanten altijd de juiste oplossing geïnstalleerd krijgen.

Jouw toekomst is ook onze toekomst

Onze markt staat niet stil en de technieken ontwikkelen zich razendsnel. Om onze kwaliteit te waarborgen investeren we niet alleen in onze producten maar nog veel meer in onze mensen en de hulpmiddelen die ze nodig hebben om een klus te klaren. 

Je hebt je toekomst zelf in de hand maar wij ondersteunen je in jouw ontwikkeling. Immers is jouw toekomst ook onze toekomst. Daarom werken we samen met Wij Techniek waarmee we samen je ontwikkeling kunnen uitstippelen.

    

Onze arbeidsvoorwaarden

Klanten helpen om hun thuis te verduurzamen is een mooie uitdaging binnen de dynamische omgeving van de techniek. Uiteraard zetten wij daar ook iets moois voor jou tegenover! Op basis van jouw expertise, kwaliteiten en werkervaring krijg jij natuurlijk een passend voorstel.

Een greep uit wat wij te bieden hebben:

  • Een goed salaris passend bij je ervaring en opleiding
  • Reiskostenvergoeding
  • Alle voordelen van de CAO Metaal en Techniek
  • Maar liefst 38 vrije dagen
  • Persoonlijke groei door opleidingen, trainingen en ervaringen
  • Alles wat je nodig hebt om veilig en gezond te werken
  • Een informeel bedrijf met enthousiaste collega's die je helpen en ondersteunen
  • Leuke contacten met onze klanten en relaties
  • Een duurzaam dienstverband
  • Mogelijkheid om lid te worden van de personeelsvereniging

 

naar onze actuele vacatures

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland