SUMMERDEAL


Profiteer deze zomer van een unieke summerdeal: een Elga hybride warmtepomp (5 kWth) én een Daikin warmtepompboiler 200 liter samen voor € 3.999,-*!
 

Hoe werkt deze actie?

Meld u onderaan deze webpagina aan voor deze actie. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen met een adviseur. Hij komt bij u langs voor een advies en het uitvoeren van een technische schouw om samen met u te bepalen hoe de Elga warmtepomp en Daikin warmtepompboiler kan worden geplaatst. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Er is een beperkt aantal warmtepompen en warmtepompboilers beschikbaar voor deze actie, waarbij het principe van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt' geldt. Alleen een getekende overeenkomst komt in aanmerking voor de aanbieding (mits er actie-exemplaren beschikbaar zijn); alleen een intentie tot opdracht is niet voldoende. Na het ontvangen van een getekende overeenkomst, gaan wij uw systeem zorgvuldig engineeren en voorbereiden. Samen kiezen we een geschikte montagedatum. Wij monteren en installeren de warmtepomp volledig. U geniet meteen van de besparing en het comfort.
 

* De actieprijs van €3.999,- incl. btw is na aftrek van respectievelijk €1.700,- en €650,- subsidie.

 

Actievoorwaarden Summerdeal 2020

 1. De looptijd van deze actie is 22 juni 2020 tot 1 september 2020, of zodra het aantal beschikbare Summerdeal-apparaten uitverkocht is (op = op).
 2. Heeft u al een lopende offerte of opdracht voor één van deze actieproducten, dan kunt u alsnog meedoen aan deze actie en het andere product kopen voor de actietotaalprijs. Neem hiervoor contact op met uw adviseur.
 3. Er is een beperkt aantal warmtepompen en warmtepompboilers beschikbaar voor deze actie. Voor de actie geldt op = op (op basis van getekende overeenkomsten); wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
 4. U kunt zich aanmelden voor deze actie door het actieformulier op de website van New Energy Systems in te vullen of telefonisch een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs.
 5. Een offerte is 30 dagen geldig, op voorwaarde dat er nog actie-exemplaren beschikbaar zijn.
 6. Het type warmtepomp dat tot deze actie behoort, is de Techneco Elga hybride warmtepomp met een vermogen van 5 kWth en een Daikin warmtepompboiler 200 liter.
 7. Er is een mogelijkheid om een Daikin warmtepompboiler 260 liter toe te passen in plaats van de 200 liter-variant. Hiervoor geldt een meerprijs.
 8. De korting geldt niet op andere types warmtepompen en is niet inwisselbaar voor geld.
   
 9. Alle bedragen zijn inclusief btw.
 10. De totaalprijs voor de Elga hybride warmtepomp en de Daikin warmtepompboiler 200 liter is €6.349,- incl. btw. De actieprijs van € 3.999,- incl. btw is na aftrek van respectievelijk €1.700,- en €650,- subsidie.
 11. Mogelijk zijn er meerprijzen van toepassing, indien er additionele diensten en/of producten dienen te worden afgenomen om de montage uit te kunnen voeren. Dit wordt door onze adviseur opgenomen in de definitieve offerte.
 12. Er geldt geen korting op meerprijzen.
 13. Op 22 juni 2020 gelden de volgende subsidiebedragen:
  - Techneco Elga hybride warmtepomp: €1.700,-
  - Daikin warmtepompboiler 200 liter: €650,-
  - Daikin warmtepompboiler 260 liter: €650,-

  De hoogte van de subsidie wordt door de overheid bepaald en kan op elk moment wijzigen. New Energy Systems is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in subsidiebedragen die door de overheid worden bepaald.
   
 14. De leveringsomvang voor deze prijs is:
  Elga hybride warmtepomp:
  • 1 stuks Techneco Elga hybride lucht/water warmtepomp met een verwarmingsvermogen van 5 kWth (binnenunit)
  • 1 stuks Toshiba inverter (buitenunit)
  • 1 stuks Honeywell Chronotherm-kamerthermostaat
  • benodigd aansluitmateriaal en besturingsunit
  • montage, installatie, hydraulische en elektrische aansluiting

   Daikin warmtepompboiler 200 liter:
  • 1 stuks Daikin warmtepompboiler met een inhoud van 200 liter
  • aansluiting
  • benodigd aansluitmateriaal en besturingsunit
  • montage, installatie, hydraulische en elektrische aansluiting
    
 15. New Energy Systems behoudt zich het recht voor om de actie zonder opgave van reden te beëindigen.

Aanmelden Summerdeal 2020

Door u aan te melden via dit formulier, gaat u akkoord met de actievoorwaarden en ons privacy statement.Door op verstuur te klikken, verstuurt u uw aanvraag naar New Energy Systems. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ga akkoord met het Privacy Statement.*

Onze keurmerken


VCAZonnekeurTechniek NederlandInstallQSEI Erkend InstallateurSunPowerErkend Elga-dealerHolland Solar