new energy check logo
New Energy Systems

Zonnekeur is het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. Het keurmerk geeft u de garantie dat u kiest voor een deskundige en betrouwbare leverancier die volgens de Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK) veilige en goede producten aanbiedt op het gebied van zonne-energie.

 

Tweede Zonnekeur-installateur van Nederland

New Energy Systems heeft als tweede solarteur in Nederland het certificaat Zonnekeur-installateur behaald voor zowel zonnestroom- als zonnewarmtetoepassingen. Daar zijn we uiteraard enorm trots op! We zijn ervan overtuigd dat we als Zonnekeur-installateur onder meer een bijdrage leveren aan onze visie die we nahouden op duurzame energie. Bij ons staan veiligheid, kwaliteit, eerlijkheid en prijs hoog in het vaandel. Veiligheid voor de eigen medewerkers, veiligheid voor de klanten, de beste kwaliteit PV-systemen en voor de juiste prijs.

 

Certificaat Zonnekeur-installateur 

Het certificaat Zonnekeur-installateur wordt afgegeven door Stichting DEPK en ondersteund door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de brancheverenigingen Holland Solar en UNETO-VNI. DEPK waarborgt ook de kwaliteit van de Zonnekeur-installateur (onder aan deze pagina kunt u de criteria bekijken).

 

Meer over Zonnekeur-keurmerk: