Storingen elektronica door zonnepanelen


Er verschijnen de laatste tijd berichten in de media dat zonnepanelen en de bijbehorende elektronica andere zendapparatuur in uw omgeving (zoals wifi of radio) kunnen verstoren. Dat kan gebeuren wanneer de installatie ondeskundig is geïnstalleerd of de kwaliteit van de gebruikte materialen slecht is.

U kunt dit probleem voorkomen door te kiezen voor een leverancier die weet op welke wijze een zonnestroomsysteem veilig, betrouwbaar en storingsvrij moet worden geïnstalleerd en die gebruikmaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

New Energy Systems volgt dergelijke ontwikkelingen op de voet en wij hebben onlangs in het kader van deze storingen nogmaals getoetst of de door ons geïnstalleerde zonnestroomsystemen op de juiste wijze worden aangelegd. De uitkomst is geruststellend. Geruststellend voor ons en ook voor u. New Energy Systems installeert zonnestroomsystemen al sinds jaar en dag op correcte wijze.

Mocht u desalniettemin ervan overtuigd zijn dat het door ons geplaatste zonnestroomsysteem storingen veroorzaakt op andere (zend)apparatuur, dan kunt u een e-mail sturen naar services@newenergysystems.nl.

geplaatst op 7 juni 2019

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland