Optimaliseer uw energieverbruik met een thuisbatterij


Wij geloven dat duurzame energie toegankelijk moet zijn voor iedereen, onze thuisbatterijen (accu-opslagsystemen) zijn de manier om uw energieverbruik te optimaliseren, kosten te besparen en de overstap naar een duurzame en groenere levensstijl te maken.

Wat doet een thuisbatterij voor particulieren?

Een thuisbatterij is een geavanceerd energieopslagsysteem dat speciaal is ontworpen voor particuliere huishoudens. Deze slimme apparaten slaan de overtollige energie op die door uw zonnestroomsysteem wordt geproduceerd. U kunt deze opgeslagen energie later gebruiken wanneer uw energieverbruik hoog is of wanneer de zon niet schijnt. Het resultaat? Een lagere energierekening en minder afhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Met een thuisbatterij levert u minder of zelfs geen opgewekte zonnestroom meer terug aan het elektriciteitsnet, bent u minder of niet meer afhankelijk van saldering, en haalt u het maximale rendement uit eigen opgewekte zonnestroom.

De voordelen van thuisbatterijen van New Energy Systems:

1. Energieonafhankelijkheid: Met een thuisbatterij slaat u uw eigen (overtollig) geproduceerde zonnestroom op en kunt u die later gebruiken wanneer u die nodig hebt. U bent minder afhankelijk van de schommelende elektriciteitsprijzen. Sommige thuisbatterijen kunnen ook in noodstroom voorzien wanneer de stroom uitvalt. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er op dat moment nog voldoende energie in de thuisbatterij zit.

2. Kostenbesparing: De salderingsregeling zal op termijn worden afgebouwd. Dan ontvangt u minder of geen vergoeding meer voor aan het net terug geleverde zonnestroom. Met een thuisbatterij wordt u onafhankelijk(er) van de (afbouw van de ) salderingsregeling. Uw energierekening zal daardoor laag blijven, omdat u minder elektriciteit van uw energiemaatschappij hoeft af te nemen. U verdient uw investering in de thuisbatterij zo vanzelf weer terug.

3. Milieuvriendelijkheid: Door gebruik te maken van opgeslagen groene energie draagt u bij aan een schoner milieu en vermindert u uw ecologische voetafdruk.

4. Slim energiebeheer: Onze systemen zijn uitgerust met geavanceerde software die het energiebeheer optimaliseert en ervoor zorgt dat u altijd toegang hebt tot stroom wanneer u deze nodig hebt. Ook in combinatie met een dynamisch stroomcontract (stroomprijzen per uur variërend) kunt u voordeel behalen door de thuisbatterij bij lage prijzen op te laden, en die opgeslagen stroom te gebruiken als de prijzen hoog zijn. U bespaart op uw energierekening, maakt optimaal gebruik van uw dynamisch energiecontract, en ook op die manier verdiend de thuisbatterij zichzelf terug.

Onze Merken:

  • MyEnergi (Libbi)
  • Enphase
  • Fenecon

Ontdek de kracht van thuisbatterijen

Bij New Energy Systems geloven we dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zijn energiebehoefte op een duurzame manier te vervullen. Onze thuisbatterijen maken dit mogelijk en bieden een breed scala aan voordelen voor particuliere huishoudens.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze thuisaccu's. Vraag hier een offerte aan.

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland