Tinnemans Lifestyle Event op 26 en 27 oktober 2019


Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2019 is de sfeervolle showroom van Tinnemans Keukens in Ittervoort het toneel voor de zevende editie van hét Woon- & Lifestyle Event van Limburg. Een eigentijds woon- en lifestyle-event waar tal van toonaangevende Limburgse bedrijven zich van hun beste kant laten zien.

Naast vele participanten van het eerste uur - waaronder New Energy Systems -, is er dit jaar een groot aantal nieuwe deelnemers. De meer dan 25 participanten presenteren het mooiste en beste op het gebied van o.a.: kunst, interieur & styling, woonaccessoires & verlichting, design, mode, eten & drinken, woningverbetering, persoonlijke verzorging en ontspanning. Bij New Energy Systems kunt u uiteraard terecht voor advies en uitleg over de toepassing van duurzame energiesystemen voor uw woning of bedrijf.
 

Tinnemans Keukens

Voor Tinnemans Keukens is het Woon- & Lifestyle Event dé gelegenheid om bezoekers te imponeren met een enorm assortiment aan prachtige kwaliteitskeukens met onuitputtelijke mogelijkheden in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Daarnaast heeft Tinnemans Keukens een aantal specialisten gevraagd die u alles kunnen vertellen over onder andere handgemaakte keukens, glazen achterwanden, kokend-water-kranen, BORA-afzuigsystemen en Dekton-keukenbladen.

Het Tinnemans Woon- & Lifestyle Event is een inspiratiebron voor velen, ontdekken wat de laatste trends zijn op het gebied van interieur en exterieur en dat alles onder het genot van een heerlijk hapje of drankje. Maar ook een plaats om contacten te leggen, advies en informatie te vragen.

 

Samenwerking

Tinnemans Keukens neemt het initiatief voor dit Woon- & lifestyle event steeds weer omdat in deze tijd van verandering, het samenwerken met lokale ondernemers belangrijk is. Samen staan we sterker! Maar natuurlijk is het Woon- & Lifestyle Event in de eerste plaats bedoeld als een belevenis voor u. Mede door het kwalitatief hoogwaardige en gevarieerde aanbod, het feit dat de deelnemers zorgvuldig zijn uitgekozen en exclusiviteit, luxe en stijl hoog in het vaandel hebben staan, vertrouwen we erop dat het Woon- & Lifestyle Event ook dit jaar een groot succes zal zijn.

U bent van harte welkom bij Tinnemans Keukens, Torenweg 11 in Ittervoort. Het Woon- & Lifestyle Event is beide dagen van 11.00 uur tot 16.00 uur gratis te bezoeken!


geplaatst op 24 oktober 2019

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland