Yvo Hoppers nieuw directielid


Met ingang van 7 juni 2021 is de 52-jarige Yvo Hoppers toegevoegd aan het directieteam van New Energy Systems. Hij gaat de functie van operationeel directeur vervullen, om de dagelijkse werkzaamheden binnen het duurzame energiebedrijf te begeleiden. Dit biedt de huidige directieleden, Peter Debije en Nico Eurelings, de ruimte om het bedrijf verder te laten groeien. Zij richtten New Energy Systems in 2008 op en zijn vorige week met het bedrijf uitgeroepen tot enige Limburgse bedrijf in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland.

Yvo Hoppers heeft in zijn carrière management- en directiefuncties vervuld bij onder andere Boels Verhuur en Collé Rental & Sales. Peter Debije en Nico Eurelings zijn enthousiast over de nieuwe operationeel directeur: “Met Yvo halen we een ervaren directeur bij ons team die de dagelijkse gang van zaken en alle lopende projecten binnen het bedrijf gaat sturen. De komst van Yvo geeft ons de ruimte om meer te focussen op de toekomst van New Energy Systems en te werken aan het ontplooien van nieuwe markten en mogelijkheden.”

Ook Yvo Hoppers heeft zin in deze mooie uitdaging: “Zeker nu New Energy Systems als enige bedrijf in Limburg in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland staat, kan ik niet wachten om mijn bijdrage voor verdere groei te kunnen leveren. Iedereen die we kunnen helpen in een volgende stap op het gebied van zonnepanelen, warmtepompen en warmtepompboilers wil ik graag uitdagen om met ons in gesprek te gaan om te zoeken naar een passende oplossing.”


geplaatst op 7 juni 2021

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland