Daikin Altherma basisfuncties

Hieronder vindt u onze verkorte handleidingen voor de warmtepomp Daikin Altherma.
We hebben deze handleidingen toegevoegd om u te helpen bij het gebruik van uw nieuwe warmtepomp. Deze handleidingen bieden verschillende instructies en wij raden u aan om deze handleidingen zorgvuldig door te nemen voordat u de warmtepomp in gebruik neemt.

1. Temperatuur instellen: Met deze functie verandert u de ruimte temperatuur in de gewenste of kunt u krachtig verwarmen activeren.

2. Uitleg menustructuur: Hoe loopt u gemakkelijk door het menu heen.

3. Instelpunt Sanitair warm water: Hiermee veranderd u de watertemperatuur in de boiler.

4. Klokprogramma sanitair warm water: Als u op gezette tijden warm water wenst kunt u een programma instellen.

5. Ontluchten en controle water debiet: Volg deze instructie als u wenst te ontluchten.

6. Installateursniveau kiezen: Let op: nu kunt u zeer essentiële wijzingen in de werking van de warmtepomp veranderen maar ook ontregelen.

7. Stooklijn aanpassen: Hiermee veranderd u de verhouding tussen de watertemperatuur van het verwarmingswater en de buitentemperatuur.

8. Overzicht instellingen: Een overzicht van alle basis instellingen.

9. Instellingen controleren: Met deze functie kunt u bepaalde instellingen controleren.

Onze keurmerken

Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland