BTWretour


Sinds 1 januari 2023 geldt de 0% btw-regeling voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Hierdoor is het in veel gevallen niet meer nodig/mogelijk om btw terug te vragen bij de belastingdienst. Ontvangt u uw factuur na 1 januari 2023 en voldoet u aan de bijbehorende eisen van de belastingdienst, dan brengen wij dus geen btw in rekening conform het 0%-tarief.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een factuur met 0% btw? Raadpleeg dan de website van de belastingdienst hierover. 

Komt u niet in aanmerking voor een factuur met 0% btw, of heeft u uw factuur in 2022 ontvangen met 21% btw, dan kunt u in veel gevallen de btw retour vragen. U kunt dan contact opnemen met de firma BTWretour, waar een team van erkende belastingconsulenten u ontzorgt in geval dat u recht hebt op btw-teruggaaf. New Energy Systems werkt al jarenlang samen met BTWretour. Meer informatie: www.btwretour.nl.

Voor klanten van New Energy Systems is deze dienst gratis tot een btw-bedrag van 2.499 euro. Bij opdracht ontvangt u een persoonlijke code, waarmee u na oplevering zelf de aanvraag in gang kunt zetten. Bij een btw-bedrag vanaf 2.500 euro gelden andere en uitgebreidere regels bij de belastingdienst.

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland