new energy check logo
New Energy Systems

Actievoorwaarden open dag 9 september 2018

 

Actie 1 -  5 procent korting op elke verstrekte opdracht tijdens de open dag

 1. De korting is van toepassing op de officiële prijslijst ‘Q3/2018’ (uitgave 1 juli 2018) en geldt zowel op opdrachten voor zonnestroom-systemen alsook warmtepomp systemen en warmtepompboilers.
 2. De korting is alleen van toepassing op opdrachten die op zondag 9 september 2018 tussen 00.00 en 23.59 uur schriftelijk en/of mondeling worden verstrekt.
 3. Het verstrekken van een opdracht kan door op de open dag de opdracht bij een van onze aanwezige adviseurs te verstrekken, of – indien u niet in de gelegenheid bent om de open dag te bezoeken – dit schriftelijk kenbaar te maken per e-mail bij uw adviseur of via info@newenergysystems.nl.
 4. Opdrachten die buiten de genoemde tijdstippen worden ontvangen, komen niet in aanmerking voor de korting van 5 procent.
 5. De korting is geldig over een bedrag van maximaal 50.000 euro (excl. btw). Bij orderwaardes boven dit bedrag wordt de korting over de eerste 50.000 euro berekend.

 

Actie 2 – Doe mee aan ons raadspel en win een Elga hybride warmtepomp

 1. New Energy Systems stelt voor deze winactie een Elga hybride warmtepomp (complete set) inclusief montage beschikbaar aan de winnaar.
 2. De winnaar raadt het exacte aantal snoeprolletjes in de kom óf heeft het antwoord gegeven dat het dichtst bij het juiste  aantal uitkomt.
 3. Indien er meerdere juiste antwoorden zijn, zal er worden geloot onder de goede antwoorden.
 4. De winnaar zal op maandag 10 september 2018 via onze website en social media bekend worden gemaakt.
 5. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd.
 6. De montage van de Elga hybride warmtepomp is in overleg met onze afdeling planning.
 7. Het is voor de winnaar niet mogelijk om op de Elga hybride warmtepomp nog ISDE-subsidie aan te aanvragen.

 

Actie 3 – Sale op complete sets zonnestroom-systemen.

 1. New Energy Systems heeft diverse complete sets zonnestroom-systemen samengesteld die zondag 9 september 2018 tegen speciale actieprijzen als ‘magazijnopruiming’ worden verkocht. De sets zijn zoals ze worden aangeboden en kunnen niet worden aangepast (bijvoorbeeld 1 zonnepaneel extra).
 2. Deze sets zijn alleen tijdens de open dag te bezichtigen en te koop . Reservering vooraf is niet mogelijk. Wie het eerst komt, die het eerst maalt en op=op.
 3. De sets worden verkocht met of zonder montage. De prijs voor de montage van de set is optioneel genoemd.
 4. Op de aanschaf van deze magazijnopruiming gelden de garantievoorwaarden van Uneto-VNI en de fabrikant van de materialen.
 5. In geval van aanschaf inclusief montage is de montage in overleg met onze afdeling planning.

geplaatst op 30 augustus 2018

« Ga terug