new energy check logo
New Energy Systems

Meer geld voor succesvolle Stimuleringslening Duurzaam Thuis

De Provincie Limburg stelt meer geld beschikbaar voor de succesvolle provinciale regeling voor woningverduurzaming, de Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis. Met de Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis (SDT) kunnen eigenaar-bewoners of huurders hun woning verduurzamen en toekomstbestendig maken. Ook kan de financieringsregeling gebruikt worden voor het verwijderen van asbest.

Omdat er van de Limburgse regeling veel gebruik wordt gemaakt, komt er nu zo’n 10 miljoen euro extra beschikbaar. Met deze ophoging is voorlopig de continuïteit van deze pot waaruit leningen verstrekt worden gewaarborgd. De Provincie heeft nu in totaal zo’n 84 miljoen euro ter beschikking gesteld.

Daan Prevoo, gedeputeerde voor Energie en Duurzaamheid, verwacht dat dit niet de laatste verhoging is: "De Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis is een regelrecht succes. Er zijn inmiddels 7.000 leningen verstrekt, wat betekent dat verduurzaming en toekomstgericht verbouwen bij de Limburgers écht tussen de oren zit. Ik verwacht dan ook nog veel meer aanvragen de komende tijd."

Lees hier meer over de Stimuleringslening Duurzaam Thuis of neem vrijblijvend contact met ons op.

geplaatst op 7 november 2017

« Ga terug