new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems aanwezig bij Lifestyle Event van Tinnemans Keukens

New Energy Systems aanwezig bij Lifestyle Event van Tinnemans KeukensOp zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017 is de sfeervolle showroom van Tinnemans Keukens in Ittervoort het toneel voor de vijfde editie van hét lifestyle event van Limburg. Een eigentijds lifestyle event waar tal van toonaangevende Limburgse bedrijven zich presenteren. Ook New Energy Systems is - als leverancier van de zonnepanelen bij Tinnemans Keukens - uiteraard aanwezig op beide dagen.

De meer dan 30 participanten presenteren het mooiste en beste op het gebied van onder andere keukens, woninginrichting, woonaccessoires, verlichting, eten & drinken, auto’s, gezondheid, woningrenovatie én natuurlijk duurzame energie. En dat alles natuurlijk onder het genot van een heerlijk hapje of drankje.

Mede door het kwalitatief hoogwaardige en gevarieerde aanbod, het feit dat de deelnemers zorgvuldig zijn uitgekozen en exclusiviteit, luxe en stijl hoog in het vaandel hebben staan, vertrouwt het team van Tinnemans Keukens erop dat het lifestyle event ook dit jaar weer een groot succes wordt.
 

Belangrijke informatie

Datums: zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017, beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur
Adres: Torenweg 11, Ittervoort
Entree: gratis

geplaatst op 4 oktober 2017

« Ga terug