new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems aanwezig op Bouw en Agri Vakdagen in Ede

New Energy Systems is van woensdag 16 maart tot en met vrijdag 18 maart 2016 aanwezig op de Bouw en Agri Vakdagen in Ede. Tijdens deze vakbeurs kunnen ondernemers uit de agrarische en bouwsector zich door onze adviseurs laten informeren over zonnepanelen op hun stallen en gebouwen. Grote (agrarische) gebouwen zijn bij uitstek geschikt voor zonnepanelen, omdat ze relatief grote daken hebben waar (veel) zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Daarnaast hebben veel (agrarische) bedrijven vaak een vrij hoog energieverbruik, wat met duurzame energie uit zonnepanelen (grotendeels) gedekt kan worden.
 

SDE+-subsidie 2016

Vanaf 22 maart 2016 gaat de eerste ronde SDE+ 2016 open; een interessante exploitatiesubsidie die zonne-energie zeer rendabel maakt voor agrariërs. Tijdens de beurs kunt u zich hierover laten informeren door onze adviseurs. New Energy Systems verzorgt altijd het gehele traject voor haar klanten; van SDE+-subsidieaanvraag en montage tot en met het onderhoud en monitoring van de systemen. Deze service hebben we al enkele honderen keren voor (agrarische) ondernemers mogen uitvoeren. Onder het kopje projecten kunt u deze projecten nader bekijken.

 

Openingstijden Bouw en Agri Vakdagen 2016

De Bouw en Agri Vakdagen is op woensdag open van 18.00 tot 22.00 uur en op donderdag en vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur. U vindt New Energy Systems in standnummer C34. Bent u niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken, neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken.


geplaatst op 16 maart 2016

« Ga terug