new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems aanwezig op RMV en LIV in Venray

New Energy Systems is van dinsdag 23 februari tot en met donderdag 25 februari aanwezig op de vakbeurs RMV in Venray. Een week later - van dinsdag 1 tot en met 3 maart - neemt New Energy Systems eveneens deel aan de vakbeurs LIV. Beide agrarische vakbeurzen vinden plaats in de Evenementenhal in Venray.

Tijdens beide vakbeurzen kunnen ondernemers uit de agrarische sector zich door onze adviseurs laten informeren over zonnepanelen op hun stallen. Agrarische gebouwen zijn bij uitstek geschikt voor zonnepanelen. Deze ondernemingen hebben namelijk relatief grote daken waar (veel) zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Daarnaast heeft een agrarisch bedrijf vaak een vrij hoog energieverbruik, wat met duurzame energie uit zonnepanelen (grotendeels) gedekt kan worden. 
 

SDE+-subsidie 2016

Vanaf maart 2016 gaat de eerste ronde SDE+ 2016 open; een interessante exploitatiesubsidie die zonne-energie zeer rendabel maakt voor agrariërs. Tijdens de beurs kunt u zich hierover laten informeren door onze adviseurs. New Energy Systems verzorgt altijd het gehele traject voor haar klanten; van SDE+-subsidieaanvraag en montage tot en met het onderhoud en monitoring van de systemen. Deze service hebben we al enkele honderen keren voor agrarische ondernemers mogen uitvoeren. Onder het kopje projecten kunt u deze projecten nader bekijken.

 

Openingstijden LIV en RMV 2016

Zowel de RMV als de LIV is dagelijks geopend van 13.00 tot 22.00 uur. U vindt New Energy Systems tijdens de RMV in standnummer 162 en tijdens de LIV in standnummer 157. Bent u niet in de gelegenheid om de vakbeurs te bezoeken, neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken.

 


geplaatst op 22 februari 2016

« Ga terug