new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems aanwezig tijdens Money Talks 2017 in MECC Maastricht

New Energy Systems is op woensdag 22 november 2017 aanwezig tijdens het event Money Talks 2017. Deze gratis informatiebijeenkomst in het MECC Maastricht wordt georganiseerd door de Rabobank en staat in het teken van een financieel onbezorgd leven. Zo zal TV-presentatrice en succesvol onderneemster Annemarie van Gaal een presentatie geven over het belang van goed financieel inzicht.

Daarna worden verschillende (financiële) presentaties over diverse onderwerpen gegeven. Zo wordt u bijgepraat over schenken en erven, langer zelfstandig en veilig bankieren, financiële planning en vermogensopbouw. Verder wordt u ook meegenomen in de mogelijkheden tot het langer comfortabel en duurzaam wonen in uw eigen huis. U kunt zich op het 'Dubbel Duurzaam Plein' over dit onderwerp laten informeren door diverse aanbieders van Dubbel Duurzame woonoplossingen.

New Energy Systems is uiteraard aanwezig om u alles te vertellen over het verduurzamen van uw woning door middel van zonnepanelen, een warmtepompboiler en/of een warmtepomp. 
 

Meer informatie

Datum: woensdag 22 november 2017, van 18.00 en 22.30 uur
Locatie: MECC, Forum 100 te Maastricht
Aanmelden: gratis, maar verzoek is dat u zich van tevoren hier aanmeldt


geplaatst op 17 november 2017
 

« Ga terug